Duckwing

nature experience,
outdoor activiteiten

Zin in back to nature? Nood aan ontspanning? Welkom bij Duckwing outdoor voor een onvergetelijke natuurbeleving!
Laat je CREATIEVE vonk ontbranden of kies uit een van onze SPORTIEVE activiteiten in de prachtige omgeving van de natuur.

Je kan bij ons terecht in het mooie groene Huldenberg, tussen Leuven en Brussel. En dit op vaste data maar ook op aanvraag. Al onze activiteiten zijn terug te vinden via de pagina's in het menu bovenaan.

De streek hier is gekend omwille van de groene hellende landschappen, unieke holle wegen, meanderende rivieren, zeldzame lentebloemen en nog veel meer!
Onze locatie is vlot bereikbaar en mooi gelegen in de Ijsevallei, deel van de Druivenstreek en een corridor van een nationaal park in wording: "de Brabantse Wouden".

Daarnaast kan je enkele keren per jaar mee op WEEKEND in de Ardennen in de prachtige Semoisvallei, ook een nationaal park.

We richten ons op individuen, gezinnen en (kleine) groepen maar ook als single en met je viervoeter ben je van harte welkom.
Bij Duckwing outdoor zetten we sterk in op DUURZAAM en LOKAAL ondernemen. Meer hierover via deze link: duurzaamheid FAQ

Informatie over de streken waar we activiteiten organiseren:

info Brabantse Wouden

info Semoisvallei

toerisme Vlaams-Brabant

contacteer ons:

Activiteiten

15/10: workshop Zweedse fakkel maken

In het kader van Stories Unfold geven we deze workshop aan het Rubenskasteel te Zemst. Een unieke outdoor avondworkshop op een prachtige locatie!
Te reserveren via onze partner spotworkshops en in samenwerking met EventFlanders.

18/10: workshop "eekhoornvoederkastje maken"

Zelf een eekhoornvoederkastje maken en heel veel leren over de fascinerende wereld van deze schattige diertjes en dat op een prachtige locatie: het Rubenskasteel in Zemst! Een leuke, gezellige én educatieve namiddag.
Kan ook als ouder-kind activiteit.

22/10: Duckwing's Dijle cleanup

Samen de Dijle in Huldenberg opkuisen, per kano en in kleine groep. Alle materiaal (grijpers, zakken, hesje,...) wordt door ons voorzien.
Na de vorige geslaagde edities maken we er weer een fijne dag van!
#rivercleanup #mooimakers.be

29/10: workshopdag "bosbad & pyrografie"

Heerlijk inspirerende dag waarbij natuurbeleving en creativiteit samenkomen. Inclusief lekkere lunch (soep + croques) vanop het houtfornuis in onze gezellige verwarmde buitenruimte! Samenwerking met Sigrid van Sypressi.
Van 9u30 tot 16u, incl water, koffie, thee en gebak.

{{ quote_text }}

star
star

{{ name }}

Duckwing in de pers

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x