Duckwing

Teambuilding

Stap uit de dagelijkse routine en omarm een onvergetelijke natuurbeleving met Duckwing Outdoor! Onze teambuildings zijn doordrenkt met de schoonheid van de natuur, waar we je meenemen op een dag vol samenzijn, gezelligheid en teamspirit! ️

Bij Duckwing Outdoor geloven we dat teams sterker worden wanneer ze samen in harmonie werken. Onze activiteiten zijn speciaal samengesteld om een gevoel van gemeenschap te bevorderen, waar collega's niet alleen collega's zijn, maar ook vrienden. Geniet van de ongedwongen sfeer rond het vuur of tijdens één van de activiteiten. 

Of je nu een startend team bent dat elkaar wil leren kennen of een gevestigd team dat op zoek is naar vernieuwing, we bieden de perfecte mix van avontuur, natuurbeleving en teamspirit!
Neem vandaag nog contact met ons op en laat je meenemen op een reis vol natuurlijk avontuur, creativiteit en samenhorigheid die de teamband versterkt en je team sterker maakt dan ooit tevoren.

We hebben we volgende pakketten voor jullie samengesteld om er een boeiende teambuilding van te maken in de mooie Druivenstreek maar een offerte op maat kan uiteraard ook:

 • Actieve teambuilding in de natuur

  VM: GEOCACHEN met een introductie door geocache expert Frank + erna samen op pad gaan in de natuur om caches te zoeken aan de hand van gps-coördinaten.

  NM: KICKBIKETOCHT aangepast aan het niveau van de groep: rustig, met of zonder hellingen. Of wat pittiger hier in de mooie heuvelachtige Druivenstreek, vlakbij de Smeysberg. Voor iedereen is er wel een geschikte route.
  Meer informatie over kickbikes vind je hier.
 • Gezellige dag in het groen

  VM: boeiende natuur-of geschiedkundige WANDELING onder begeleiding van een kenner.

  NM: CREATIEVE WORKSHOP pyrografie waarbij je aan de slag gaat met een brandpen en, onder begeleiding, een creatie maakt op hout. Dit kan aangepast worden aan een bepaald thema of logo.
  Rustgevend, gezellig en even back to basics! meer info workshop

 •  Ontspannen dag

  VM: BOSBAD gegeven door bosbadgids en natuurcoach Sigrid. Bosbaden is ontstaan in Japan en heeft positieve invloeden op het fysiek en mentaal welzijn. Het verbetert de concentratie, maakt je zintuigen wakker en zorgt voor een betere verbinding met jezelf en anderen.
  link info bosbad

  NM: begeleide NATUURWANDELING in de prachtige groene Ijsevallei of WORKSHOP pyrografie.

 • Avontuurlijke outdoordag   

  VM: VUURWORKSHOP + DIY LUNCH: back to basics! Leer samen vuur maken zonder lucifers om erna te genieten van een deugddoende maaltijd, gebakken op eigen vuur. Helemaal back to basics!

  NM: stevige KICKBIKETOCHT
  Voor kleine groepen mogelijkheid tot boomklimmen of kanotocht in Huldenberg. Uitgewerkt op maat dus contacteer ons gerust even hiervoor.
  meer info kickbikes
 • Verken de Druivenstreek  VM: GESCHIEDKUNDIGE WANDELING met onze cultuurgids Elisabeth: ontdek op deze wandeling verrassende verhalen en leuke plekken uit het heden en verleden van Huldenberg.

  NM: KICKBIKETOCHT doorheen de Druivenstreek met bezoek aan LOKALE BROUWERIJ De Kroon, inclusief degustatie. Het bezoek en de degustatie duren ca 1,5u, de kickbikerit een half uur per enkele rit.
  info brouwerij   Inbegrepen

  Locatie in het groen (Huldenberg) met overdekte buitenruimte, ontvangst met koffie en thee, begeleiding door Frank:  natuurkenner & outdoorspecialist.

  Meerdere opties mogelijk voor lunch:
  broodjes, soep, croques gebakken op het houtfornuis, lunchbuffet, uitgebreid buffet, ...
  We kunnen hierbij rekening houden met voorkeuren en allergieën (vegetarisch, glutenvrij,...).


  buffet tijdens teambuilding

Onze teambuildings hebben geen competitief karakter en zijn niet gericht op prestatie maar eerder op ontspanning, natuurbeleving, samenwerking en verbinding.
Bovenvermelde pakketten zijn voor een teamdag op onze locatie maar op aanvraag kunnen we ook een voorstel op maat uitwerken. Een halve dag of een teambuilding als avondactiviteit is ook mogelijk.

Ook te combineren met:
*onze ESCAPE BOX: een spel vol raadsels en mysterie waarbij samenwerken centraal staat om zo de code te kraken
*een OPRUIMACTIE PER KANO op de Dijle: samenwerken én een goede daad verrichten voor natuur en omgeving
*een BEER TASTING van een lokaal biertje
 Ook een teambuilding in de ARDENNEN
(met overnachting en activiteiten) is mogelijk
voor groepen van 10 à 20 personen!

Voor meer informatie zie:Praktische info teambuildings

Voor groepen tot 25 personen kan dit op onze eigen locatie (Huldenberg).
Met beschikbaarheid van verwarmde overdekte buitenruimte inclusief volledig uitgeruste outdoorkeuken, kachel, BBQ, tafels, vuurschalen, ecotoilet,...

Parking vlakbij maar ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Leuven en Brussel. Meer info over bereikbaarheid: praktische info

We spreken Nederlands, Engels en Frans.

outdoor teambuilding in de Druivenstreek


Enkele klanten: 


Reacties: 

Bedankt voor de fijne teambuilding die we bij jullie konden meemaken, een fijne combinatie tussen een actieve en culturele treambuilding! (kickbike+brouwerij)  DHP  

Nogmaals bedankt voor de fantastische dag!  Romane (D'Ieteren)

Dank je wel voor de organisatie!  KU Leuven (Department of Oncology)   

Ik heb enkel lovende reacties ontvangen van de collega’s over locatie, jullie begeleiding, lunch en activiteiten, een topdagje!  Saar (Vrouwennet)  

Teambuilding gedaan en wat waren de verwachtingen overstegen! Vlotte samenwerking, goede communicatie, de moeite!  Michiel (Vanden Borre) 

Wij hebben er enorm van genoten om op zo’n prachtige dag in zo’n mooie, gemoedelijke omgeving te kunnen kickbiken, te picknicken en pyrografiewerkjes te leren maken. Waarvoor dank!  An (Vrij CLB)  

Leuke en boeiende dag beleefd met de collega’s! Vriendelijk onthaald door Tanja en Frank voor lekkere lunch en boeiende workshops na leuke gidsenwandeling door het mooie Huldenberg! Dit alles georganiseerd met respect voor de natuur!  Gerlinde (UZ Leuven)    

Erg bedankt voor de mooie dag gisteren en ook voor het doorsturen van de foto’s. Iedereen was zeer tevreden over de activiteit, het zeer lekkere eten en de prachtige omgeving! Nog eens bedankt voor het voorstel van de lunch formule.  Isabelle (Toyota Belgium)  

Great place to have a teambuilding with a large group. We were welcomed with a lovely breakfast and profoundly enjoyed the activities (that took advantage of the beautiful scenery around Huldenberg as well as its local specialties). Frank & Tanja also provided us with an elaborate and very tasteful lunch.  Henry (ING) 

Wij van Markant organiseerden al een paar groepsactiviteiten hier en iedereen is altijd enorm enthousiast. Ze weten jong en oud te bekoren met workshops in de natuur.
Dus ben je op zoek naar een leuke activiteit met je familie of collega’s en hou je van de natuur? 1 adres!! Duckwing outdoor!  Markant  

Dank voor jullie warme ontvangst en de zeer geslaagde teambuilding. Iedereen is nog steeds enthousiast over het verrassende aspect van de vuurworkshop.  Pascale (Isabel Group)

Nogmaals bedankt voor de fijne teambuilding!  Leen (CCREK)

We kregen van iedereen positieve reacties op de teamactiviteiten, heel geslaagd dus! Dank je wel voor de goede organisatie en begeleiding, zeker voor herhaling vatbaar!  Sarah (Woonzorgnet Dijleland)

Dank voor de mooie organisatie, iedereen vond het leuk!  CDM Stravitec

Het was een heel fijne vrijwilligersavond en Duckwing was de perfecte locatie. Nog eens bedankt!   Elke (Casa Magnolia)

Bedankt voor het geweldige onthaal, ook onze tweede activiteit bij jullie was weer dik in orde! Super leuke begeleiding en zeer professioneel. Top kwaliteit.  Markant Overijse 

Bedankt voor de fijne ontvangst en begeleiding!  Karen (Logo Oost-Brabant)

Bedankt voor de mooie dag! Super organisatie van onze teambuilding: initiatie geocaching en tocht met de kickbikes. Heel professioneel, een echte aanrader!  Michèle (Essenscia Vlaanderen)

Voor onze teamdag huurden we enkele uren kickbikes bij Duckwing.
Het was een heel toffe ervaring om op die manier, in groep, de mooie natuur in en rond Huldenberg te ontdekken. Iedereen was heel enthousiast en heeft erg genoten.
Sara (Pleegzorg Vlaams-Brabant en Brussel)

Dank je wel voor de leuke teamnamiddag! Jullie zorgden voor een warme ontvangst, een prima organisatie en een mooie combinatie van sport, natuur en cultuur. Een aanrader!  Elisabeth 

Duckwing bezorgde ons team een fijne dag, met een perfecte mix van sport, natuur en ontspanning. We leerden onder meer de kneepjes van de kickbike kennen en genoten van een avontuurlijke kanotocht door de prachtige natuur. Een aanrader voor elk team!  Evelyne (Amigo Earth)

De medewerkers waren tevreden, zeker voor herhaling vatbaar.  Frederic (VRT) 

Eerst met de kickbikes langs de Ijse om de mooie Druivenstreek te verkennen en erna een geweldig lekkere bbq. Een unieke ervaring!  Patricia (Markant)

Bedankt voor de geslaagde dag!  Mark V.

Dank jullie wel voor de gastvrijheid! Puik georganiseerd. Het was genieten.  E.R

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x