Duckwing

Teambuilding

Er even tussenuit met de collega's? Werken aan de spirit binnen het team? Of gewoon een leuke ontspannen uitstap samen, met de nadruk op natuurbeleving?!
Bij Duckwing hebben we volgende pakketten samengesteld:


 • Sportieve dag in de natuur

  VM: geocachen met een introductie door geocache expert Frank + erna samen op pad gaan in de natuur om caches te zoeken.
  NM: kickbiketocht, aangepast aan het niveau van de groep: rustig, met of zonder hellingen. Of wat pittiger hier in de mooie heuvelachtige Druivenstreek, vlakbij de Smeysberg.


 • Gezellige dag in het groen

  VM: kookworkshop + lunch: "cooking with Varinder": samen vegetarisch koken met Perzische, Oosterse en Indische invloeden onder leiding van chefkok Varinder (Engelstalig) en erna genieten van een heerlijke maaltijd!
  NM: creatieve workshop pyrografie, waarbij je aan de slag gaat met een brandpen en, onder begeleiding, een eigen creatie maakt op hout. Rustgevend, gezellig en even back to basics!


 •  Ontspannen dag

  VM: yogasessie met ademhalingsoefeningen, rustige yoga oefeningen en een meditatie om de dag helemaal ontspannen te beginnen
  of: bosbad gegeven door bosbadgids en natuurcoach Sigrid (NIEUW!)
  NM: begeleide natuurwandeling in de prachtige Ijsevallei.


 • Avontuurlijke outdoordag

  VM: vuurworkshop + DIY lunch: back to basics! Leer samen vuur maken om erna te genieten van een deugddoende maaltijd, gebakken op eigen vuur
  NM: stevige kickbiketocht (voor kleine groepen mogelijkheid tot boomklimmen of kanotocht)


 • Verken de Druivenstreek

  VM: geschiedkundige wandeling met onze cultuurgids Elisabeth: ontdek op deze wandeling verrassende verhalen en leuke plekken uit het heden en verleden van Huldenberg en de Druivenstreek.
  NM: kickbiketocht met bezoek aan lokale brouwerij De Kroon, inclusief degustatie.


Deze pakketten zijn voor een teamdag op onze locatie in Huldenberg maar op aanvraag kunnen we ook een voorstel uitwerken voor een halve dag of een teambuilding als avondactiviteit.  
Ook te combineren met onze escape box, een spel vol raadsels en mysterie waarbij samenwerken centraal staat om zo de code te kraken! 

Inbegrepen: locatie in het groen met overdekte buitenruimte, ontvangst met koffie en thee, begeleiding door Frank (natuurkenner & outdoorspecialist).

Meerdere opties mogelijk voor lunch: broodjes, soep, croques gebakken op het houtfornuis, uitgebreid buffet,...

Voor groepen tot 25 personen kan dit bij ons in Huldenberg, in de mooie groene Druivenstreek.
Met beschikbaarheid van verwarmde overdekte buitenruimte inclusief outdoorkeuken, kachel, BBQ, tafels, vuurschalen, ecotoilet,...

Parking vlakbij maar ook bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Leuven en Brussel. 

We spreken Nederlands, Engels en Frans.
Onze teambuildings hebben geen competitief karakter en zijn niet gericht op prestatie maar eerder op ontspanning, natuurbeleving, samenwerking en verbinding.
Ook mogelijk op locatie, voor een groepje vrienden of als familie uitstap.Nogmaals bedankt voor de fijne teambuilding!  Leen (CCREK)

We kregen van iedereen positieve reacties op de activiteiten, heel geslaagd dus! Dank je wel voor de goede organisatie en begeleiding, zeker voor herhaling vatbaar!  Sarah (Woonzorgnet Dijleland)


Dank voor de mooie organisatie, iedereen vond het leuk!  CDM Stravitec


Het was een heel fijne vrijwilligersavond en Duckwing was de perfecte locatie. Nog eens bedankt! Elke (Casa Magnolia)


Bedankt voor het geweldige onthaal, ook onze tweede activiteit bij jullie was weer dik in orde! Super leuke begeleiding en zeer professioneel. Top kwaliteit.  Markant Overijse 

Bedankt voor de fijne ontvangst en begeleiding! Karen (Logo Oost-Brabant)


Bedankt voor de mooie dag! Super organisatie van onze teambuilding: initiatie geocaching en rit met de kickbikes. Heel professioneel, een echte aanrader!  Michèle (Essenscia Vlaanderen)


Voor onze teamdag huurden we enkele uren kickbikes bij Duckwing.
Het was een heel toffe ervaring om op die manier, in groep, de mooie natuur in en rond Huldenberg te ontdekken. Iedereen was heel enthousiast en heeft erg genoten.
Sara (Pleegzorg Vlaams-Brabant en Brussel)


Dank je wel voor de leuke teamnamiddag! Jullie zorgden voor een warme ontvangst, een prima organisatie en een mooie combinatie van sport, natuur en cultuur. Een aanrader! Elisabeth 


Duckwing bezorgde ons team een fijne dag, met een perfecte mix van sport, natuur en ontspanning. We leerden onder meer de kneepjes van de kickbike kennen en genoten van een avontuurlijke kanotocht door de prachtige natuur. Een aanrader voor elk team! Evelyne (Amigo Earth)


De medewerkers waren tevreden, zeker voor herhaling vatbaar. Frederic (VRT)


Eerst met de kickbikes langs de Ijse om de mooie Druivenstreek te verkennen en erna een geweldig lekkere bbq. Een unieke ervaring! Patricia (Markant)

Bedankt voor de geslaagde dag! Mark V.


Dank jullie wel voor de gastvrijheid! Puik georganiseerd. Het was genieten. E.R. 


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x