Duckwing

FAQ

Een vraag over onze activiteiten? Over ons? Misschien vind je het antwoord hieronder en anders: stuur gerust een bericht via de contactpagina. 

Van waar komt de naam Duckwing?

Dit is mijn geocache naam en vanuit mijn passie voor het geocachen en het buitenleven is het idee ontstaan om meer te doen met mijn kennis en ervaring rond alles wat met natuur en outdoor te maken heeft.  

Organiseren jullie enkel activiteiten voor sportieve mensen?

Nee hoor, er zijn ook creatieve workshops en gezins-en familie activiteiten. Voor een overzicht zie onze pagina "activiteiten" 

Hebben jullie aandacht voor duurzaam ondernemen?

Absoluut! Onze missie is mensen dichter bij de natuur brengen en bewuster te worden van de rijkdom van de natuur.
Duurzaam en lokaal ondernemen is uiterst belangrijk voor ons. Zo letten we er op dat we zo weinig mogelijk afval produceren, gebruiken we zo weinig mogelijk plastiek en maken we bewuste keuzes wat betreft materiaalkeuze, natuurbeheer,...

Komen jullie ook op locatie?

Ja hoor, we komen graag naar jouw bedrijf, organisatie, school,... en werken met plezier een mooi programma uit op maat van jouw groep!

Is er een nieuwsbrief zodat ik op de hoogte kan blijven van jullie activiteiten?

Ja zeker! Onderaan iedere pagina op onze site vind je "Schrijf je in voor onze nieuwsbrief". Hier laat je naam, voornaam en mailadres achter en je ontvangt 3 à 4 keer per jaar als eerste meer informatie over onze activiteiten :)

Zijn jullie goed bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja: er is een bushalte vlakbij "Van Kildonck" met goede verbindingen naar Leuven, Overijse en Brussel. Het station van Leuven ligt op 15km, dat van Sint-Joris-Weert op 8km.

Kunnen we online reserveren?

Voor onze workshops en activiteiten met vaste datum zoals de weekends kan dit. Je klikt op "online inschrijven", kiest de gewenste activiteit, vult je gegevens in, betaalt en ontvangt een bevestiging.
Voor andere reservaties stuur je ons een mail of bericht via de website. We werken dan iets uit voor jou en nadien ontvang je de betaalgegevens.

Hoe kunnen we betalen bij jullie?

Per overschrijving, cash of met payconiq.
Voor onze activiteiten met vaste datum zoals workshops en weekends kan je online inschrijven en afrekenen.

Kunnen we een review achterlaten op de website?

Dat kan! Momenteel nog niet rechtstreeks maar stuur dit gerust via mail en we plaatsen het graag bij de andere reviews. Je kan ook via onze google of fb pagina jouw ervaring achterlaten. 

Is het dragen van een (fiets)helm verplicht tijdens het kickbiken?

Voor volwassenen is dit niet noodzakelijk maar wel aangeraden.
Voor kinderen onder 12 jaar is het wel verplicht.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x