Frank

Oprichter en eigenaar. Al van kleinsaf aan veel liever buiten dan binnen en dit geïnspireerd door zijn opa: eerst als tuinaannemer, nu als outdoor-en kickbikespecialist. Door deelnemers de Mr google van de natuurkennis genoemd. Gaat graag samen op pad om zo zijn kennis te delen en deelnemers bewust te maken van de pracht van de natuur. Tevens ambassadeur van "de Druivenstreek" en "Brabantse Wouden" + bestuurslid "Ondernemen in Huldenberg".
Daarnaast fervent skiër en begeleider van skireizen.

Tanja

Coördinator, websitebeheerder & contactpersoon. Na haar studies "Toerisme- en recreatiemanagement" de nodige ervaring opgedaan in de reis-en eventsector. Vindt het fijn om activiteiten te organiseren en mensen in verbinding te brengen met elkaar. Houdt van lekker gezond eten, nieuwe plekjes ontdekken en ideeën uit te werken.
Tevens ambassadeur van "de Druivenstreek" en "Brabantse Wouden" + bestuurslid van "Ondernemen in Huldenberg".

Mirre & Xari

Onze creatieve tienerdochters.
Steken al eens een handje toe in onze bar en geven sociale media tips, zo zijn ze ook een beetje betrokken bij Duckwing outdoor :).

Yuna & Nola

Liefste outdoor honden ter wereld, zijn er heel graag bij tijdens onze weekends en activiteiten! Beiden erg sociaal: Yuna ontvangt met alle plezier knuffels en aandacht, Nola houdt liever een beetje afstand in het begin maar geniet zeker van gezelschap.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x