Duckwing

Reviews teambuildings

format_quote

Bedankt! We vonden het een heerlijke 2-daagse! Iedereen heeft er ontzettend van genoten!

Tine (TIVVA)

format_quote

Great place to have a teambuilding with a large group. We were welcomed with a lovely breakfast and profoundly enjoyed the activities (that took advantage of the beautiful scenery around Huldenberg as well as its local specialties). Frank & Tanja also provided us with an elaborate and very tasteful lunch.

Henry (ING)

format_quote

De medewerkers waren tevreden, zeker voor herhaling vatbaar.

Frederic (VRT)

format_quote

Duckwing bezorgde ons team een fijne dag, met een perfecte mix van sport, natuur en ontspanning. We leerden onder meer de kneepjes van de kickbike kennen en genoten van een avontuurlijke kanotocht door de prachtige natuur. Een aanrader voor elk team!

Evelyne (Amigo Earth)

format_quote

Dank jullie wel voor de fijne ervaring (vuurworkshop en Zweedse fakkel), we hebben ervan genoten!

Anke (Imec)

format_quote

Bedankt voor de mooie dag! Super organisatie van onze teambuilding: initiatie geocaching en tocht met de kickbikes. Heel professioneel, een echte aanrader!

Michèle (Essenscia Vlaanderen)

format_quote

Voor onze teamdag huurden we enkele uren kickbikes bij Duckwing. Het was een heel toffe ervaring om op die manier, in groep, de mooie natuur in en rond Huldenberg te ontdekken. Iedereen was heel enthousiast en heeft erg genoten.

Sara (Pleegzorg Vlaams-Brabant en Brussel)

format_quote

Het was een heel fijne vrijwilligersavond en Duckwing was de perfecte locatie. Nog eens bedankt!

Elke (Casa Magnolia)

format_quote

Dank voor de mooie organisatie, iedereen vond het leuk!

CDM Stravitec

format_quote

Dank voor jullie warme ontvangst en de zeer geslaagde teambuilding. Iedereen is nog steeds enthousiast over het verrassende aspect van de vuurworkshop.

Pascale (Isabel Group)

format_quote

Eerst met de kickbikes langs de Ijse om de mooie Druivenstreek te verkennen en erna een geweldig lekkere bbq. Een unieke ervaring!

Patricia (Markant)

format_quote

Dikke dikke merci voor de fijne dag! Iedereen was heel enthousiast.

Karen (Logo Oost-Brabant)

format_quote

Nogmaals bedankt voor de fijne teambuilding!

Leen (CCREK)

format_quote

We kregen van iedereen positieve reacties op de teamactiviteiten, heel geslaagd dus! Dank je wel voor de goede organisatie en begeleiding, zeker voor herhaling vatbaar!

Sarah (Woonzorgnet Dijleland)

format_quote

Bedankt voor het geweldige onthaal, ook onze tweede activiteit bij jullie was weer dik in orde! Super leuke begeleiding en zeer professioneel. Top kwaliteit.

Markant Overijse

format_quote

Dank je wel voor de leuke teamnamiddag! Jullie zorgden voor een warme ontvangst, een prima organisatie en een mooie combinatie van sport, natuur en cultuur. Een aanrader!

Elisabeth

format_quote

Dank jullie wel voor de gastvrijheid! Puik georganiseerd. Het was genieten.

E.R

format_quote

Wij van Markant organiseerden al een paar groepsactiviteiten hier en iedereen is altijd enorm enthousiast. Ze weten jong en oud te bekoren met workshops in de natuur. Dus ben je op zoek naar een leuke activiteit met je familie of collega's en hou je van de natuur? 1 adres!! Duckwing outdoor!

Markant Druivenstreek

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x