Duckwing

Kick & hikeweekend Ardennen

Uniek outdoor weekend met wandeling en kickbiketocht. Overnachting in eigen (of gehuurde) tent op een prachtige plek aan de Semois. Maaltijden inbegrepen.

Georganiseerd weekend in kleine groep met op zaterdag een prachtige wandeling en op zondag een leuke kickbiketocht in de prachtige Belgische België!
Logeren in tenten, genieten van: het buitenleven, een gezellig kampvuur 's avonds, maaltijden bereid in de outdoorkeuken, de leuke sfeer die er telkens is tijdens onze weekends, de mooie omgeving,...

Op het programma staat een mooie wandel-en een kickbiketocht van zo'n 10km met telkens een picknick onderweg. Doenbaar zowel voor volwassenen als kinderen met een (goede) basisconditie.

Voor de kickbiketocht gebruiken we cross kickbikes, een robuuste kruising tussen een step en een mountainbike. Een unieke manier om de prachtige streek waar we verblijven te verkennen!
Hier is er de keuze tussen een eerder rustige tocht (langs de rivier) of een pittige versie. Steeds onder begeleiding van Frank, fervent kickbiker.

We logeren in eigen (of gehuurde) tent op een idyllische en rustige kampplek aan de Semois met outdoorkeuken, zwemvijver, speeltuin en goede sanitaire voorzieningen en een warme douche.
's Avonds zorgen we voor een gezellige avond aan de overdekte vuurplek.

Je bent welkom alleen of met je gezin, je hond, enkele vrienden of collega's.
Buiten de gezamenlijke activiteiten zal er ook nog tijd zijn voor ontspanning, een plons in de zwemvijver of de rivier of een eigen activiteit in deze mooie streek van de België.

Meer info:  kickbikes


Datum weekend

25-27 augustus 2023

Toekomen kan op vrijdagavond vanaf 19u. Maaltijden zijn inbegrepen van zaterdagochtend tot zondagmiddag.  Einde voorzien zondag rond 15u.

Inbegrepen  

*tentplek met voorzieningen
*maaltijden van zaterdagochtend tot zondagmiddag
*water bij de maaltijden
*tussendoortje
*gebruik keuken met potten, pannen, bestek en glazen
*warme douche en goede sanitaire voorzieningen
*activiteiten met begeleiding
*huur kickbike
*verzekering beroepsaansprakelijkheid
*btw

Prijs 

155 per volwassene
€135 per tiener (12-17jr), €110 per kind (6-11jr, met kleiner model kickbike).

Voorwaarden kick & hike weekend

*je brengt zelf een tent mee of huurt er eentje bij ons aan €15 voor het weekend. Matjes en slaapzakken (met binnenzak) huren kan ook.
*iedereen steekt een handje toe in de buitenkeuken en bij de afwas.
*voorschot bedraagt €35 pp, saldo is ten laatste 1 maand op voorhand te betalen.
*annulatievoorwaarden: tot 4 weken voor vertrek wordt het voorschot aangerekend, erna 100% kosten.
*Duckwing is verzekerd voor beroepsaansprakelijkheid maar is niet verantwoordelijk voor ongevallen ter plaatse. Een persoonlijke ongevallenverzekering is zelf te voorzien indien je dit nodig acht.

kikcbike weekend

wandelen in de België

onze tentplek


Voor meer foto's zie:  foto's kick&hike

De weekends van Duckwing in de België zijn steeds goed georganiseerd en op een mooie locatie!  Karin

Bedankt voor een onvergetelijk weekend, het lekkere eten en de goede zorgen. We hebben er enorm van genoten. Orpha

Net een heerlijk rustig en toch actief weekend achter de rug. Ideaal om met kids te doen: leuke wandeling en fijne kickbike tocht. Dankjewel, wij komen zeker nog eens mee!  Karen

Altijd aandacht voor veiligheid en programma tiptop in orde. We hebben ons goed geamuseerd.  Geert

Weekend bij Duckwing gedaan met vriendin en onze zonen (12 en 14): wauw, wat hebben we genoten!!!! Super vriendelijk ontvangen, super lekker gegeten en genoeg te doen in de omgeving.  Stephanie 

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x