Duckwing

verken de Druivenstreek

geschiedkundige WANDELING & KICKBIKETOCHT met BROUWERIJBEZOEK


Cultuurgids Elisabeth neemt je mee op tocht in het mooie Huldenberg. Ontdek op deze wandeling verrassende verhalen en leuke plekken uit het heden en verleden van dit mooie dorp dat deel is van nationaal park Brabantse Wouden!

Namiddag gaan we dan per kickbike over het mooie groene Ijsepad naar brouwerij De Kroon, waar de gids jullie opwacht voor een bezoek aan de oude brouwerij. Afsluiten doen we dit bezoek met een degustatie in de gezellige bierkelder.
Het is ook mogelijk een bezoek te brengen aan een lokale schapenboerderij (met hoevewinkel) of een serrist, hier in de mooie Druivenstreek.
Een gezellige en gegarandeerd geslaagde teambuilding!

Steeds inbegrepen in onze teambuildings: 

Locatie in het groen te Huldenberg in en rond onze gezellige woodlodge, ontvangst met koffie en thee, verzekering BA, alle materiaal én begeleiding door Frank: natuurkenner & outdoorspecialist.

Meerdere opties mogelijk voor lunch: broodjes, soep, croques gebakken op het houtfornuis, tapas, ovenschotels, lunchbuffet, uitgebreid buffet, ... We kunnen hierbij rekening houden met voorkeuren en allergieën (vegetarisch, glutenvrij,...).
Voor groepen tot 25 personen met beschikbaarheid van verwarmde overdekte buitenruimte inclusief volledig uitgeruste outdoorkeuken, kachel, BBQ, tafels, vuurschalen, ecotoilet,...

Parking vlakbij maar ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Leuven en Brussel. Meer info over bereikbaarheid: praktische info
Jullie teamdag kan doorgaan in het Nederlands, Engels of Frans.

neem contact op voor jouw teambuilding

wandeling in Huldenberg

kickbiketocht in Huldenberg (teambuilding)

bezoek aan brouwerij

ontdek Huldenberg

Meer info over ons team en onze aanpak naar duurzaamheid toe

Toch liever een ander arrangement voor jullie teambuilding?  
Zie onderaan deze pagina!  

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x