Duckwing

eco teambuilding

CLEANUP per kano of te voet + WORKSHOP bijenhotel maken


We starten de dag met een cleanup (=zwerfvuilactie): samen de oevers en het water van de Ijse of de Dijle in Huldenberg opkuisen, te voet en/of per kano. Afhankelijk van de grootte van de groep bekijken wat de mogelijkheden hiervoor zijn.
Samenwerken, buiten zijn én de natuur een handje helpen werkt verbindend, daar zijn we bij Duckwing van overtuigd!

Namiddag staat er dan een workshop bijenhotel op het programma, waarbij jullie zelf aan de slag gaan en ondertussen heel wat leuke weetjes opdoen over de natuur, de mysterieuze wereld van de bijen en andere insecten maar ook over duurzaamheid.
Er kan 1 bijenhotel per persoon of per duo worden gemaakt maar er kan ook worden samengewerkt aan een grote villa, bijvoorbeeld voor aan jullie kantoor.


Steeds inbegrepen in onze teambuildings: 

Locatie in het groen te Huldenberg in en rond onze gezellige woodlodge, ontvangst met koffie en thee, verzekering BA, alle materiaal én begeleiding door Frank: natuurkenner & outdoorspecialist.

Meerdere opties mogelijk voor lunch tijdens jullie teambuilding: broodjes, soep, croques gebakken op het houtfornuis, tapas, ovenschotels, lunchbuffet, uitgebreid buffet, ... We houden hierbij rekening met voorkeuren en allergieën (vegetarisch, glutenvrij,...).
Voor groepen tot 25 personen met beschikbaarheid van verwarmde overdekte buitenruimte inclusief volledig uitgeruste outdoorkeuken, kachel, BBQ, tafels, vuurschalen, ecotoilet,...

Onze kano's zijn stevige, stabiele 3-persoonskano's. Alle materiaal om te kanoën en afval te verzamelen is inbegrepen. Hiervoor werken we samen met de gemeente Huldenberg. 

Parking vlakbij maar Huldenberg is ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Leuven en Brussel. Meer info over bereikbaarheid: praktische info

Jullie teamdag kan doorgaan in het Nederlands, Engels of Frans.  

neem contact op voor jouw duurzame teambuilding

duurzame teambuilding

cleanup

duurzame teambuilding Huldenberg

Meer info over ons team en onze aanpak naar duurzaamheid toe

maar ook via ons YouTube kanaal 

link River Cleanup

Toch liever een andere teambuilding? Zie onderaan deze pagina!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x