Duckwing

actieve teamdag in de natuur

met op het programma GEOCACHEN en een KICKBIKETOCHT


Tijdens deze actieve teamdag in Huldenberg starten we met een initiatie geocachen: na een introductie over deze boeiende outdoor activiteit door geocache expert Frank gaan jullie samen op pad in de natuur om de eerste caches te loggen.
Samen sportief én in de natuur zijn werkt verbindend, daar zijn we bij Duckwing van overtuigd!

Namiddag voorzien we een kickbiketocht aangepast aan het niveau van de groep: rustig, sportief, met of zonder hellingen. Of wat pittiger hier in de mooie heuvelachtige Druivenstreek, vlakbij de Smeysberg in Huldenberg. Voor iedere groep is er wel een geschikte route hier in nationaal park Brabantse Wouden.


Steeds inbegrepen in onze teambuildings:

Locatie in het groen te Huldenberg in en rond onze gezellige woodlodge, ontvangst met koffie en thee, verzekering BA, alle materiaal én begeleiding door Frank: natuurkenner & outdoorspecialist.

Meerdere opties mogelijk voor lunch: broodjes, soep, croques gebakken op het houtfornuis, tapas, ovenschotels, lunchbuffet, uitgebreid buffet, ... We kunnen hierbij rekening houden met voorkeuren en allergieën (vegetarisch, glutenvrij,...).
Voor groepen tot 25 personen met beschikbaarheid van verwarmde overdekte buitenruimte inclusief volledig uitgeruste outdoorkeuken, kachel, BBQ, tafels, vuurschalen, ecotoilet,...

Parking vlakbij maar ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Leuven en Brussel. Meer info over bereikbaarheid: praktische info
Jullie actieve teamdag kan doorgaan in het Nederlands, Engels of Frans.  

neem contact op voor jouw actieve teamdagactieve teamdag in Huldenberg

sportief en outdoor (actieve teamdag)

geocachen: outdoor en sportief

Meer info over geocachen (officiële website) en op onze eigen website

ontdek Huldenberg! Meer info over ons team en YouTube kanaal

Toch liever een andere actieve teamdag?
Zie onderaan deze pagina!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x