Duckwing

Kano

Je kan bij ons kiezen tussen een KANODAGTOCHT of een KANO 2-DAAGSE in de zeer mooie Druivenstreek met natuurparels waaronder de Doode Bemde. En dit met een persoonlijke aanpak én vervoer terug naar beginpunt met ons mini-busje.
Steeds op aanvraag + indien weersomstandigheden en waterstand gunstig zijn. Voor sommige zones is er ook voldoende vaarcapaciteit vereist. 

KANODAGTOCHT

Een prachtige uitstap met je gezin, partner, familie of een kleine groep: dagtocht per kano op de Dijle. Op eigen tempo deze mooie streek verkennen vanop het water en genieten van de natuur!
Vertrek in Huldenberg en optie om door Leuven te varen. Dit laatste enkel onder begeleiding of indien voldoende ervaring.

Inclusief huur kano, peddels, zwemvesten, waterdichte tas, instructies bij vertrek, map, kaart én vervoer terug met ons minibusje. Kano's zijn geschikt voor 3 volwassenen of 2 volwassenen+2 kinderen (6-12jr).

Prijzen:
halve dag € 30 per volwassene, € 22 per kind
volledige dag: € 40 per volwassene, € 28 per kind.
Huur zwemvest hond tussen 15 en 30 kilo: € 7.

We hebben ook een 1-persoonskajak. Tocht met begeleiding op aanvraag.


KANO 2-DAAGSE

Een heerlijk en uniek weekend op het water met vertrek tegen de Waalse grens en onderweg een overnachting in een gezellige b&b in het charmante dorpje Sint-Agatha-Rode: twee dagen op en naast de prachtige Dijle, omgeven door natuur en rust!

Steeds inbegrepen: huur kano, peddels, zwemvesten, waterdichte tas, map, kaart, instructies bij vertrek, overnachting én vervoer. Onze kano's zijn geschikt voor 3 volwassenen of 2 volwassenen+2 kinderen.
Enkel voor gezinnen en kleine groepen.

Volwassenen vanaf € 135, kinderen (6-12jr) € 95.
Verschillende pakketten mogelijk: met of zonder ontbijt/picknick/avondeten.
Steeds op aanvraag en kan zowel in het weekend als tijdens de week.


Het kanoweekend was een unieke ervaring! We hebben er op en top van genoten!!!
Heidi

Je hoeft niet naar de Ardennen te gaan om een avontuurlijke kano-tocht te beleven: op de Dijle hebben we een fantastische dag gehad. Varen onder boomstammen, voorbij beverwerken in de prachtige natuur. Een echte aanrader !  Florence 

De kanotocht was goed georganiseerd met goede uitleg en instructies. Het samen overwinnen van obstakels in het natuurgebied was een heus avontuur. Een aanrader!  Marjan


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x