Duckwing

actieve workshops

BOOMKLIMMEN in de Druivenstreek

Leer klimmen in de bomen als een boomverzorger en geniet van het mooie uitzicht na je klim! Verder kan je je uitleven in het leuke speelbos van Huldenberg, op de unieke tree swing en één van de slacklines :).

Geschikt voor volwassenen, gezinnen + kinderen vanaf 7 jaar (onder toezicht van een ouder).

Er zijn picknickbanken dus breng gerust een picknick mee en maak er een leuke uitstap van!

Inschrijven is noodzakelijk aangezien we met kleine groepen werken.

Prijs: € 25 per volwassene, € 20 per kind.

Korting voor grote gezinnen.

Data: 26/3 + 3/9

 

GEOCACHE KLIMCURSUS (T5): 

Een volledige dag met theorie en praktijk waarbij je leert om als geocacher zelfstandig en veilig te boomklimmen. Je leert de juiste materialen in de juiste combinatie gebruiken om ervoor te zorgen dat iedere T5-klim vlot en veilig verloopt.

Na deze dag kan je zelfstandig je T5 boomklimcaches loggen.

De dag bestaat uit 2 delen: in de voormiddag theorie op de Duckwing locatie met erna eigen picknick. Namiddag op terrein het praktijkgedeelte: je eerste T5-klimcaches loggen.

Prijs: € 95 per persoon. Inclusief gebruik materiaal, welkomstkoffie, 1 drankje bij de picknick en verplaatsing van Duckwing naar klimlocatie en terug (10km).

Data: 16/4 + 23/7. Van 9u30 tot 16u30.

Min 4, max 7 personen.

Mogelijkheid om klimset te bestellen.


Initiatie GEOCACHEN

Maak kennis met deze toffe manier van schatten ("caches") zoeken in je omgeving onder begeleiding van Frank, geocache expert. Een leuke uitstap met een groepje vrienden, collega's of als familie uitstap.

Data: op aanvraag.


In onze prijzen is inbegrepen: voorbereidingen, materiaal, begeleiding van Frank (natuur-, geocache- en klimexpert) + btw en verzekering burgerlijke aansprakelijkheid.
Bij slechte weersomstandigheden zoals veel regen en/of wind zijn we genoodzaakt de boomklimworkshops uit te stellen.

 


Bedankt voor de leuke middag boomklimmen!  Danny

Lang naar uitgekeken om de cursus T5 boomklimmen voor geocachers te kunnen volgen bij Frank (Duckwing). In de voormiddag de theoretische lessen in een leuk en aangenaam kader, daarna even samen gemiddagmaald. In de namiddag konden we, wat we in voormiddag gezien hadden in de praktijk omzetten. Bedankt Frank voor deze leuke en leerrijke dag. Ik heb er van genoten.  Benny

Na een duidelijke en tegelijk leuke theoriesessie gaan we met zijn allen op pad om het geleerde in de praktijk uit te proberen. Ongemerkt is de middag voorbij gevlogen. Wij als beginnelingen hebben veel geleerd dankzij het engelengeduld van onze instructeur. Bedankt voor de mooie cursus T5 boomklimmen - een aanrader voor iedereen die wil weten wat je nodig hebt, waar je aan moet denken om veilig de boom in te kunnen én alle praktische tips onderweg.  Stefan


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x